Γιώργος Λεοντίου: ”Κομμάτι της ζωής μου ο Απόλλων Λιβαδειάς”

Ο Γιώργος Λεοντίου αποχώρησε μετά από 5 χρόνια από τον Απόλλωνα Λιβαδειάς, έχοντας τις καλύτερες αναμνήσεις από την ομάδα του, την οποία και χαρακτηρίζει ως οικογένεια του.

Αναλυτικά όσα αναφέρει ο ίδιος στη δήλωση του: ”Οι φίλοι είναι η οικογένεια που διαλέγουμε. 5 χρόνια μέλος μιας πραγματικής οικογένειας λοιπόν, ήρθε η στιγμή ένας σημαντικός κύκλος να κλείσει.

Οι σχέσεις όμως και οι στιγμές που δημιουργήθηκαν στο διάστημα αυτό, δεν αλλάζουν. Ο Απόλλωνας για μένα, δεν ήταν απλώς μία ομάδα. Ήταν κομμάτι της καθημερινότητας μου, κομμάτι της ζωής μου.

Ο Απόλλωνας στήριζε, υποστήριζε και ενθάρρυνε κάθε παίκτη του, κάθε μέλος του, καθέναν μας ξεχωριστά. Διοίκηση, συμπαίκτες, προπονητές και άνθρωποι οι οποίοι μας υποστήριζαν σε κάθε μας βήμα, έχουν κερδίσει τον σεβασμό και την αγάπη μου.

Ήταν τιμή μου που αυτά τα χρόνια φόρεσα κι εγώ την φανέλα της ομάδας αυτής της Λιβαδειάς και που μοιράστηκα με αξιότιμα άτομα τα ίδια αποδυτήρια, το ίδιο γήπεδο, το ίδιο παρκέ, το ίδιο σπίτι. Ευχαριστώ πολύ και εις το επανιδείν”. 

Σχετικά